tisdag 24 april 2007

Att jobba hos Left is Right

Jag noterar att en rad besökare kommit hit för att läsa om Left is Right idag. Här finns inte mycket matnyttigt att hämta, är jag rädd. Istället rekommenderar jag att ni beger er till Tommy, som började jobba där förra veckan.

Läs också Quattens inlägg om hur företaget, trots att deras syfte är gott, förstärker fördomar om autister.

4 kommentarer:

Tommy sa...

Jag får kommentera här då jag inte har ett konto som fungerar hos qatt.

Jag har också retat mig på det där. Kan säga att hittills har jag inte sett någon sådan attityd där men det är inte bra att det står så. Tyvärr har jag hittills bara sett VDn en gång så jag har inte haft möjlighet att prata mycket med honom.

Om något så borde de vilja ha feedback på vad folk tycker så det tänker jag se till att de får. Tyvärr träffar jag bara coachen magnus ofta. Kan förresten säga att olle gav mig tillåtelse att via upp foton på kontoret och det tänker jag göra. Ska skapa en sida om det när jag får tid. Håll koll i bloggen.

Förresten vilken press du sätter på mig. IOM ditt referat till min hemsida så kommer jag ju bli talesman för Lir. Bäst jag tänker mig för vad jag skriver. Bäst jag ger mig innan den här kommentaren blir en novell.

Agatha sa...

Om du känner dig allför pressad är det bara att säga till. Jag kan alltid ta bort länken. Ber om ursäkt för att jag inte frågade innan jag länkade.

Jag föreställer mig att det är en bra arbetsplats, men att man inte varit helt genomtänkt i sin marknadsföring. Jag har sett andra exempel, gällande ADHD, där man förstärkt fördomar trots att syftet varit att hjälpa.

Maria Byström sa...

Intressant. Vilken bra blogg förövrigt.

Heja!

Agatha sa...

Tack!

Jag skriver så mycket jag orkar, och ändå känns det som om jag inte hinner med. Att begränsa mig är inte min starka sida.